Auditie Talentklassen 2020-2021


Voor de Talentklassen van Balletschool Zeewolde zijn we opzoek naar dansers en danseressen die houden van dansen, bereid zijn om hard te werken en graag willen optreden! De Talentklas is dus bedoelt voor leerlingen die graag een stapje meer willen. De auditie voor de talentklassen zijn voor leerlingen die volgend schooljaar in groep 5 zitten tot en met de middelbare school. Deelname aan de auditie is gratis en natuurlijk erg leuk!

In de talentklas lessen werken we aan choreografieën, techniek, improvisatie en presentatie. Daarnaast is het verplicht om minimaal een techniekles per week te volgen. De dansstijl van de Talentklas is voornamelijk modern jazz maar heeft ook klassieke en streetdance elementen. 

Toelatingseisen:

Je kunt je opgeven vanaf groep 5 basisschool tot en met de middelbare school. Waar kijken we nog meer naar:

  • Je moet beschikken over voldoende technisch niveau, een goede coördinatie en dansante en muzikale kwaliteiten hebben.
  • Je wordt ook beoordeeld op: Zeggingskracht als danser, stijlgevoel en presentatie, alertheid waarmee je correctie opneemt/verwerkt, expressiviteit/creativiteit en inzet.

Naar aanleiding van de auditie hoor je van ons of je bent toegelaten tot de Talentklas. Mocht de Talentklas nog te vroeg voor je zijn geven wij een advies waarbij je kan werken aan de punten die je nodig hebt om het volgend jaar nog een keer te proberen.

De audities zijn op:

  • Woensdag 1 juli 15.00 - 16.00 uur Bassischool 
  • Woensdag 1 juli 17.00 - 18.00 uur Middelbare school 

Denk jij dat je de danser bent die wij zoeken? Geef je dan snel op voor de auditie van de Talentklas van Balletschool Zeewolde d.m.v. het inschrijfformulier. Deze kan per mail of tijdens de buitenlessen worden ingeleverd.

Mochten er nog vragen zijn over de Talentklas mail of bel ons dan gerust!

Klik hier voor het inschrijfformulier.


 

OVERIGE NIEUWS:
Musicalweekend
Wat een fantastisch weekend was het! Heb jij foto's gemaakt? Mail ze dan naar fotosballetschoolzeewolde@gmail.com. Dan zetten wij de leukste
Geplaatst op: 16-06-2012
lees het hele bericht
Eerste op Dance Gathering Flevoland!
De talentklas van Balletschool Zeewolde is eerste geworden op de Dance Gathering Flevoland!
Geplaatst op: 01-01-2012
lees het hele bericht
Winter Wonder Land!
Het optreden bij de opening van de ijsbaan in het centrum was weer een groot succes!
Geplaatst op: 01-12-2011
lees het hele bericht
eerste   vorige