DANSKAMP 2021

Ben je gek op dansen, dan mag je dit niet missen! Balletschool Zeewolde organiseert deze zomer na groot succes voor de vierde keer een all-inn 3/5 daags danskamp. Dit kamp staat geheel in het teken van dans, muziek, plezier, vriendschap en gezelligheid. Er is een danskamp voor Kids in de basisschool leeftijd vanaf 9 jaar op 19 - 20 - 21 juli en een danskamp voor Teens in de leeftijd vanaf 13 jaar op 21 - 22 - 23 juli. Er is ook de mogelijkheid om 5 dagen mee te gaan, voor de echte dansfanaten!

Drie of vijf  dagen vol met pret en plezier, met workshops dans, bonte avond, chill- en beauty avond uiteraard met een dansfilm, spelletjes, zwemmen bij mooi weer, een echt danskamp shirt en nog veel meer. In de ochtend heerlijk met elkaar ontbijten, warming up, stretchen en dan aan de slag met heel veel dansplezier. En aan het eind van het kamp zullen we ons dansplezier showen aan de ouders!  

Kosten:

Voor dit kamp betaal je € 95,00 all-in voor het drie daagse kamp. Dit bedrag kan in twee termijnen betaald worden. Je krijgt hiervoor verschillende workshops, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, onbeperkt drinken, fruit en versnaperingen, 24 uurs begeleiding en inclusief 2 overnachtingen. Je hoeft alleen zelf een hoeslaken, kussen met kussensloop en een slaapzak mee te nemen voor de overnachting. Wij verblijven in Voorthuizen bij Costa Del Zeumeren. Kortom 3 compleet verzorgde dagen met heel veel dansplezier! Voor het vijf daagse kamp zijn de kosten €170,00 en dit bedrag kan in vier termijnen worden betaald.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail: info@balletschoolzeewolde.nl Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Wees er snel bij want vol=vol! Aanmeldingen geschieden op volgorde van binnenkomst.

Mocht het kamp niet door kunnen gaan wegens corona maatregelen dan verplaatsen we het kamp naar een later moment.

 

Wij hebben er weer super veel zin in!

Voor vragen kun je altijd bij Tilly of Jinte terecht! Bel of mail mochten er vragen zijn!

 

Klik hier voor het inschrijfformulier!

OVERIGE NIEUWS:
Musicalweekend
Wat een fantastisch weekend was het! Heb jij foto's gemaakt? Mail ze dan naar fotosballetschoolzeewolde@gmail.com. Dan zetten wij de leukste
Geplaatst op: 16-06-2012
lees het hele bericht
Eerste op Dance Gathering Flevoland!
De talentklas van Balletschool Zeewolde is eerste geworden op de Dance Gathering Flevoland!
Geplaatst op: 01-01-2012
lees het hele bericht
Winter Wonder Land!
Het optreden bij de opening van de ijsbaan in het centrum was weer een groot succes!
Geplaatst op: 01-12-2011
lees het hele bericht
eerste   vorige